Sucuklu yumurta sucuklu tost sucuklu kuru fasulye vazgeçilmez damak tadlarımızdan ama içinde domuz eti çıkınca iştah kaçıyor
Uzmanlara göre sucukta domuz eti kullanmak işletme için karlı değil peki o zaman bu domuz eti sucuğa nasıl karışıyor.
Uzmanlara göre sucuğa domuz eti protein tozu ile karışıyor peki sucukta protein tozu neden kullanılıyor
Oysa mevzuat belli sucukta yüzde seksen oranında et olması gerekiyor ancak bu da maliyeti çok arttırıyor.
Maliyeti düşürmenin en kolay yolu et içerikli protein tozu kullanmak işte sorunda burada başlıyor bakanlık sık sık yaptığı denetimlerle gıda hilelerini açığa çıkartıyor ancak tüketiciler basit bir yöntemle bu tuzaktan kurtulabilir
Hiç yorum yok :
Write yorumÖNERİ VE YORUMLARINIZ