-->

2/09/2015

Haftada üç gün traş olan kadınların cildi daha diri oluyormuş

    2/09/2015 04:31:00 ÖS   Yorum yok

Haftada üç gün traş olan kadınların cildi daha diri oluyor ciltte yaşlanmayı önlüyor bazı güzellik firmaları şimdiden kadınlar için özel olarak üretilen traş köpüklerini piyasaya sürmüşler bile haberin kaynağı ise İspanya’da yayınlanan La Vanguardia gazetesi.


bazı güzellik firmaları şimdiden kadınlar için özel olarak üretilen traş köpüklerini piyasaya sürmüşler bile
İngiliz bilim adamlarının gerçekleştirdiği bir araştırmada traş olurken zamanla tüylerin daha sert ve daha siyah çıkma olasılığının erkeklere oranla kadın cildinde aynı tepkiyi göstermediği ortaya çıktı.
İngiliz doktor Michael Prager yaptığı açıklamada traşın ciltte yaşlanmayı önlediğini kabul ederek traşlı bölgedeki derinin canlılığının diğer bölgelere oranla daha fazla olduğunu söyledi. Araştırmaya katılan diğer bir doktor olan Neal Schultz ise yıllarca traş olan bir erkeğin aynı yaşdaki kadına göre daha az yaşlandığının belirlendiğini hatırlatarak bu yöntemin kadınlar arasında da uygulanabileceğini söyledi.

Japonya'da kadınlar yıllardır traş oluyormuş


Japonya’da yaşayan kadınların bu yöntemi yıllarca kullandığı ve traş olmayı güzelliğin bir parçası olarak gördüğü de öne sürüldü.
Araştırmaya katılan Angela Gravin adlı bir kadın haftada üç kez traş olduğunu, traş sonrası yüzüne sürdüğü kremlerden çok olumlu sonuçlar aldığını ve tüylerin ne daha siyah ne de daha sert çıktığını ifade etti. Yüzündeki tüyleri sekiz yıl boyunca haftada üç kez traş eden bir kadın "Yüzümdeki yumuşaklığı ne laser ne de ağda yaparak elde ettim. Köpük sürerek traş olmak en iyi çözüm" dedi. Japonya’da yaşayan kadınların bu yöntemi yıllarca kullandığı ve traş olmayı güzelliğin bir parçası olarak gördüğü de öne sürüldü. La Vanguardia gazetesi ayrıca dünyadaki bazı güzellik firmalarının kadınlar için özel traş köpükleri çıkardığını ve bunları hızla piyasaya sürerek önemli gelirler elde etmeye başladığını yazdı.

İşte Japon kadınlarının Traş olduğu Tokyo'daki güzellik merkezlerinden birisi videosunu izle




Japonya'nın Başkenti Tokyo'da ofis çalışanı bir kadın asırlık geleneği güzellik merkezinde uygulatıyor

seyyah1906

seyyah1906

Güncel Sağlık Haberlerinden Videolardan oluşan Blogumuz
Ana sayfaya gitmek için tıkla →

Hiç yorum yok :
Write yorum

ÖNERİ VE YORUMLARINIZ

© 2014 deva arayanlar . Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger .