gıdaların bozulmasını önlemek için konulan katkı maddeleri bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor
uzmanlar anneannelerimizin beslenme tarzına dönelim diyor uzun ömürlü yiyeceklerde büyük tehlike yiyip içtiklerimiz hasta ediyor uzmanlara göre raf ömrü uzasın diye sorumsuzca konulan katkı maddeleri boyalar hastalığa davetiye çıkarıyor üç ay beş ay dayanabilen gıdalar salam,sosis,peynir,yoğurt tatlandırıcılar hatta ekmek bile hepsi birer tehlike erken doğum düşük bu gıdalar yüzünden özellikle çocukların hayatı tehlikede avrupa birliği zararlı katkı maddelerini kodlandırıyor bisküvi gofret ve cipslerde kullanılan e223 astımlı hastalarda atağa ketçap ve soslarda kullanılan e210 deri döküntüsü ve migrene hazır çorba et ürünleri ve çerezlerde kullanılan e621 baş dönmesi ve çarpıntıya neden oluyor karamelde kullanılan e150 ise düşük bebek ağırlığı nedeni
Hiç yorum yok :
Write yorumÖNERİ VE YORUMLARINIZ