-->

1/19/2012

gıdaların bozulmasını önlemek için konulan katkı maddeleri bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor

    1/19/2012 08:14:00 ÖS   Yorum yok

gıdaların bozulmasını önlemek için konulan katkı maddeleri bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor

hastalığa davetiye çıkarıyor

uzmanlar anneannelerimizin beslenme tarzına dönelim diyor uzun ömürlü yiyeceklerde büyük tehlike yiyip içtiklerimiz hasta ediyor uzmanlara göre raf ömrü uzasın diye sorumsuzca konulan katkı maddeleri boyalar hastalığa davetiye çıkarıyor üç ay beş ay dayanabilen gıdalar salam,sosis,peynir,yoğurt tatlandırıcılar hatta ekmek bile hepsi birer tehlike erken doğum düşük bu gıdalar yüzünden özellikle çocukların hayatı tehlikede avrupa birliği zararlı katkı maddelerini kodlandırıyor bisküvi gofret ve cipslerde kullanılan e223 astımlı hastalarda atağa ketçap ve soslarda kullanılan e210 deri döküntüsü ve migrene hazır çorba et ürünleri ve çerezlerde kullanılan e621 baş dönmesi ve çarpıntıya neden oluyor karamelde kullanılan e150 ise düşük bebek ağırlığı nedeni

seyyah1906

seyyah1906

Güncel Sağlık Haberlerinden Videolardan oluşan Blogumuz
Ana sayfaya gitmek için tıkla →

Hiç yorum yok :
Write yorum

ÖNERİ VE YORUMLARINIZ

© 2014 deva arayanlar . Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger .