-->

10/01/2012

120 derecenin üzerinde pişirilen yiyecekler kanser yapıyor

    10/01/2012 02:48:00 ÖS   Yorum yok




120 derecenin üzerinde pişen yiyecekler kanser yapıyor iddianın hedefinde unlu ve nişastalı ürünler var yani soframıza her öğün gelen ekmek gibi.

düşük ısıda yavaş yavaş pişiyor bu yüzden trabzon ekmeği en sağlıklısı ekmeğin pişme derecesi standartların çok üstünde trabzon ve köy ekmekleri pişirme yöntemiyle diğer ekmeklere fark atıyor.

seyyah1906

seyyah1906

Güncel Sağlık Haberlerinden Videolardan oluşan Blogumuz
Ana sayfaya gitmek için tıkla →

Hiç yorum yok :
Write yorum

ÖNERİ VE YORUMLARINIZ

© 2014 deva arayanlar . Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger .